Hvem er vi

Skudeneshavn

Den gamle kystbyen  Skudeneshavn ligger på sørspissen av Karmøy "Homeland of the Viking Kings." Når du avlegger oss et besøk kan vi garantere at du får gode opplevelser i et unikt miljø. Denne lille byen ere en av Europas best bevarte kystbyer bestående av trebebyggelse, hvor de aller fleste bygget på midten av 1800-tallet. Skudeneshavn fikk tildelt Norsk Kulturarv sin utmerkelse “Olavsrosen” i 2016 og har også vært kåret til Norges Sommerby og Norges Sommersted flere ganger. Riksantikvaren gjennomfører nå fredning av kulturmiljøet i Skudeneshavn. Selv om byen ligger utsatt til med Nordsjøen tett på, er gatene og smugene i gamlebyen  godt skjermet for vær og vind. 

 

Se mer på:  www.visithaugesund.no

Ekteparet Eli Margrete Stølsvik og Knut Arne Nygaard eier og driver gjestgiveriet. Vi har gjenopprettet gjestgiverivirksomheten med kongelig bevilling fra 1771 i  hjertet av Gamle Skudeneshavn. Gjestgiveriet drives nå som kombinert spisested for grupper (på bestilling) kombinert med overnatting m/enkel frokost. 

Vi er entusiastiske og jobber målrettet. “Vi liker at gjestene våre føler seg hjemme, derav navnet Gjestfrie Hus."

 

I tilknytning til gjestgiveriet har vi også en spennende arena for kunst og kulturformidling in sjøhuset som på folkemunne har fått navnet “Blondefabrikken”.

 

Vi ser fram til å få ønske deg velkommen til oss! 

Om Oss

​Gratis høyhastighetsinternett Gratis Wifi-tilgang

Konferanse fasiliteter Te og kaffefasiliteter

Vaskeritjenester

Strykejern og strykebrett

SECURE PAYMENT:

TEL: +47 900 21 382

E-MAIL: post@gjestfriehus.no

©2017 Gjestfrie Hus AS

Designed by Dave Greber

  • Trip Advisor App Icon
  • Facebook Clean